Voor ondernemers

 
Hulp, advies en ondersteuning van (ex) ondernemers. 

In deze tijden van economische crisis komen veel ondernemers in financiele problemen. Klanten die niet betalen, opdrachten die niet binnenkomen, boekhouders of accountants die niet meer mee werken omdat de facturen niet betaald worden, belastingproblemen etc. 

 

Door al deze stress bij ondernemers kunnen deze zich vaak niet meer goed bezig houden met het eigenlijke ondernemen. De constante druk van buitenaf door schuldeisers veroorzaakt eigenlijk alleen maar dat zij de dienst of het product wat de ondernemer aanbied niet meer van goede kwaliteit is en dat de ondernemer alleen maar verder afzakt.

 

Schuldhulp Oost Nederland is een initiatief van een 3-tal ondernemers die jarenlange ervaring hebben in het bijstaan van ondernemers die in financiele problemen zijn geraakt. Wij hebben ervaring in reorganisaties, op orde brengen van administraties, achterstanden inlopen, belastingen en schulden regelen, herfinanciering en startende ondernemingen begeleiden. 

 

Het is daarom echt geen schande om uw trots opzij te zetten en samen met ons te werken aan de juiste oplossing.

 

Ons team van ervaren specialisten kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als het tegenzit. Het oplossen van problemen zien wij als grote uitdaging en dit geeft u als ondernemer rust zodat u zich kunt bezig houden met waar u echt goed in bent.

 

Aarzel daarom niet en neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Een afspraak met ons is snel gemaakt en u kunt binnen 2 werkdagen met ons om tafel. (ook na kantooruren of het weekend zijn we er voor u)